Curriculum Vitae

Mijn carrière is begonnen bij het huidige PriceWaterhouseCoopers. Eind jaren ‘90 ontstaat daar een specialistische adviesgroep voor vermogenden en ondernemers waar ik vanaf 1996 onderdeel van mocht uitmaken. Tot mijn vertrek naar Deloitte in 2001 hield ik mij bezig met de ontwikkeling van persoonlijke financiële planning en de rekenmodellen die daarvoor worden gebruikt.


Al na enkele jaren kwam ik in aanraking met financiële advisering bij echtscheiding. Vanaf dat moment ben ik steeds meer van dit werk gaan houden en raakte ander advieswerk steeds meer op de achtergrond. In 2005 was ik medeoprichter van Zantboer & Partners waar ik mij verder ben gaan toeleggen op deze emotionele, complexe kant van financiële advisering. Vanaf juli 2009 ben ik een eigen, landelijk opererend, bedrijf gestart vanuit de regio Breda zodat ik mijn (kantoor)organisatie nog beter kon afstemmen op de bijzondere vereisten van dit werk.


Vanaf 2002 geef ik regelmatig trainingen op het gebied van fiscaliteit in echtscheiding, persoonlijke financiële planning en de echtscheiding van de ondernemer. Ik verzorg deze trainingen niet alleen voor familierechtadvocaten, maar ook voor private bankers, accountants, belastingadviseurs en scheidingsmediators. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het maken van modellen, de analyse van nieuwe wetgeving en het zoeken naar oplossingen voor veel voorkomende fiscale problemen.


Al vanaf mijn eerste werkgever houd ik mij actief bezig met de ontwikkeling van rekenmodellen en het publiceren van artikelen. Deze ontwikkeling heeft in 2009 geresulteerd in een systematische financiële aanpak voor de ondernemer bij scheiding: de dga-analyse.

Hulp of advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op met mr. Frank van den Barselaar op:
076-8882488
Bel mij terug